x

Maggie Rogers giver dansk koncert

Maggie Rogers giver dansk koncert

Den anerkendte singer-songwriter Maggie Rogers indtager Store Vega den 6. marts – med sit kommende album i ryggen.

Det 24-årige stjernefrø Maggie Rogers giver dansk koncert til foråret, hvor hun spiller i Store Vega med Mallrat som support.

Når Rogers lægger vejen forbi København, er det med et spritnyt album i bagagen. Debutalbummet Heard It In a Past Life udkommer den 18. januar, hvor førstesinglen "Light On" allerede er ude.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Ariana Grandes "God is a Woman" med kæmpe kor og orkester

Foruden de nye sange vil der også være mulighed for at høre ældre materiale, herunder det folkede gennembrudshit "Alaska", der i skrivende stund har over 100 millioner streams på Spotify. I en viral video præsenterede Rogers sangen for en måbende Pharrell Williams og resten af verden under en masterclass på det musikinstitut i New York, hvor Rogers studerede.

LÆS OGSÅ: Når popkoden knækkes

Siden da har den amerikanske singer-songwriter fastholdt et højt kreativt niveau, og debut-ep'en Now That The Light Is Fading fra 2017 fik en særdeles god modtagelse fra GAFFAs anmelder, der gav den fem ud af seks stjerner. Anmelderen skriver blandt andet:

"Hun har skabt sin egen lyd med sin velsnedkererede popmusik, der dufter lifligt af både folk og fransk dance. Virkelig stærkt første udspil, hvor Maggie Rogers har knækket koden til, hvordan man producerer perfekte popsange."

Hør førstesinglen fra Heard It In a Past Life her:

Billetsalget starter den 2. november klokken 10.00.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA