x

Nye navne føjes til Grøn Koncert-programmet

Nye navne føjes til Grøn Koncert-programmet

I samarbejde med DR vil Muskelsvinsfonden og Tuborg på årets Grøn Koncert-turné præsentere en helt ny scene, som får navnet "P3 Spot Scenen".

Her vil man kunne opleve Burhan G samt elektrorockerne i Spleen United (billedet). Sidstnvætne udgav i januar den anmelderroste "Neanderthal", som opfølger til deres debutalbum "Godspeed Into The Mainstream".

Og nu får Grøn Koncert-publikummet altså mulighed for live at høre, hvorfor "Neanderthal" røg direkte ind som nummer 1 på albumhitlisten i Danmark.

Samtidig kan publikum glæde sig til at opleve et dansk bud på en international r&b-stjerne, Burhan G. Sangeren fik sit gennembrud med debutalbummet "Playground" for 3 år siden, og sidste sommer udkom så opfølgeren "Breakout", som Burhan G selv har skrevet og produceret.

I forbindelse med samarbejdet med DR bliver P3 koblet op på Spot-scenen, og P4 får en plads på Grøn Scene. Henrik Povlsen og Kanonkongen bliver konferencierer på P3 Spot Scenen, mens Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe, der p.t. er aktuelle i P4-programmet "Brødre", vil kunne opleves som gæstekonferencier på Grøn Scene. Her står dog som altid Jacob Haugaard i spidsen.

Man kan dog ikke være ganske sikker på at træffe Spleen United ved sommerens koncerter. Grundet lykkelige omstændigheder i Spleen United-lejren har Grøn Koncert indgået aftale med bandet Veto om, at de i givet fald træder til i den første Grøn koncert-weekend og The Floor Is Made Of Lava i den anden koncertweekend, hvis den lille melder sin ankomst på en koncertdato.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA