x

VIDEOPREMIERE: Forlist kærlighed i pulserende storby


Den 28-årige beat-mager er aktuel med den tredje single fra sin kommende solodebut. Se videoen til singlen "Verdens største by" ovenfor. 

Sanger, sangskriver, rapper og producer Jens Nørhave har netop udgivet en synth- og beat-baseret single, "Verdens største by", hvor den tilhørende musikvideo tager på en rejse gennem Londons pulserende byliv. 

Med sit poetiske præg på moderne r&b bearbejder Nørhave med sin nye single den smerte og ensomhed, der medfølger et brud efter et årelangt forhold. Hele Nørhaves kommende ep vil ligeledes behandle disse følelser. Tilbage i maj udgav den opkommende artist den selvbetitlede førstesingle på ep'en. 

LÆS OGSÅ: Benal – electropoesi med voksenpondus

Debutep'en Opløst udkommer den 2. november gennem pladeselskabet Psykofarmakarisma. Nørhave har i forvejen udgivet ep'en Horisonten vælter med Al Benedict tilbage i 2014 og optræder samtidig på Keis Khatibs populære rap-album Zone 2Opløst vil være det lysende r&b-talents første soloudspil. 

GAFFA præsenterede med stolthed Jens Nørhave i samarbejde med Reffen, Royal Beer og Tak Rock, da Live på Reffen løb af stablen tilbage i september.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Live på Reffen med lysende talenter


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA