Nyhed

VIDEO: Punket energi i Boundaries' geometriske landskab

GAFFA – 35 år i musikkens tjeneste

Københavnske Boundaries har netop smidt deres selvbetitlede debut-ep på gaden, og nu er de klar med en tilhørende musikvideo til singlen ”Push”. Se den ovenfor.

Den smukke og kunstneriske musikvideo fører seeren rundt i det geometriske landskab. De støjende guitarer, udfordrende sang-strukturer og punktoner er i højsædet på det kraftfulde nummer, som er spækket med energi.

Boundaries fik deres debut med singlen ”Composure” i starten 2017. I deres forholdsvis korte levetid har gruppen allerede bevist, at de er et frisk pust på den danske musikscene med deres moderne take på post-punk, der rummer elementer af både støjrock og drømmende shoegaze. På den netop ankomne debut-ep har Boundaries selv stået bag hele albumsprocessen – både indspilning, produktion og mixing. 

LÆS OGSÅ: 11 mindre kendte perler med The Cure

Boundaries består af de fem venner Jacob, Emil, Jonas, Morten og Mads. Inden dannelsen i januar 2017 har de fem drenge spillet i andre bands, både med hinanden og hver for sig. På små to år har gruppen allerede spillet to gange på Spot Festival, haft flere singler i radio-rotation samt fået rosende ord med på vejen af P6 Beat og her hos GAFFA.

Boundaries kan opleves den 9. november under Den Sorte Firkant Festival. Herudover giver de to headlinershows den 13. december på Loppen, København og den 15. december på Tape i Aarhus. Billetter er sat til salg.

 


 

ANNONCE