x

VIDEO: Red Hot Chili Peppers optræder på folkeskole i Halloween-udklædning


Det var i fuld udklædning, at Red Hot Chili Peppers i går gav en spontan koncert på den folkeskole i Californien, hvor trommeslager Chad Smiths børn går. 

Den californiske rockgruppe optrådte i går formiddags for folkeskoleelever på Viewpoint School i Calabasas, Californien, hvor de spillede den energiske klassiker "Can't Stop" fra 2002-albummet By The Way iført  fuld Halloween-udklædning. Den musikalske overraskelse var i forbindelse med skolens Great Pumpkin Day Assembly. 

I dagens anledning havde frontmand Anthony Kiedis iklædt sig noget, der minder om en skoledrengsuniform med en tilsvarende maske, mens den karismatiske bassist havde iført sig et skelet-bodysuit, som han på bedste Flea-manér hoppede rundt i på scenen. Guitarist Josh Klinghoffer havde taget en grøn paryk og solbriller på, og den stolte far og trommeslager, Chad Smith, kombinerede et pave-kostume med en Guy Fawkes-maske. 

LÆS OGSÅ: Stort Red Hot Chili Peppers-interview: Vi er en familie

Smith lagde efterfølgende seancen op på Twitter, hvor han skrev: "Hvem rocker klokken 9:30 på mine børns skole? Det gør vi!"

Red Hot Chili Peppers er på nuværende tidspunkt tilbage i studiet og arbejder på bandets 12. studiealbum. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA