x

Skinz vender hjem fra Jamaica med to dugfriske singler i kufferten

Skinz vender hjem fra Jamaica med to dugfriske singler i kufferten

I juni udgav Skinz sit debutalbum, ”Ingen drama” og satte derved punktum for et begivenhedsrigt år, hvor han fik sit store gennembrud på den danske musikscene. Lige siden har Danmark nydt en lang og varm sommer til tonerne af Skinz’ mange ørehængere, og albummet har netop opnået guldcertificering. Nu lander to nye solstrejf på dansk jord, i form af de to singler ”Stevie Wonda” og ”Isabella” – hele vejen fra Jamaica hvor Skinz har optaget musikvideoer og gjort klar til et nyt musikforløb med masser af fornyet energi.

De to nye singler er sprængfyldt med pop, fest og kvikke lyriklinjer. ”Stevie Wonda” er en instant Skinz-classic med et vanedannende beat og velskrevet hook, både melodisk og lyrisk med bl.a. genistregen: ”Du blænder mig, jeg kan ikke se os for mig, jeg kan ikke se det for mig – Stevie Wonder”. Her er man ikke i tvivl om, at det er Skinz, der er tilbage med den ene kløgtige sangfrase efter den anden.

”Isabella” er ligeledes en veldrejet popsingle – og drejet en smule længere mod dansegulvet, hvilket bestemt heller ikke ligger langt fra den verden, Skinz bevæger sig i. Her bydes lytteren op til dans til tonerne af en autentisk Baile funk-inspireret trompet og brasilianske rytmer.

De to singler kommer med hver sin musikvideo bundet sammen i ét visuelt univers fra Jamaicas frodige jungle og sepiafarvede gader.

Siden Skinz var barn, har han rimet løs og udviklet sit musikalske talent. Et talent, som med tiden skulle vise ham vejen ind i musikstudier rundt omkring i København for at samarbejde med forskellige danske artister og producere. Denne musikalske rejse førte i slutningen af 2016 til udgivelsen af singlen ”Er derude”, som satte retningen for Skinz’ velkendte lyd.

2017 blev året, hvor Skinz brød igennem og blev et velkendt navn og ansigt i Danmark. Singlen ”Jeg har en pige” blev et stort sommerhit, som siden hen har opnået platincertificering og fortsat streamer – i skrivende stund over 16. mio. streams. Derefter blev hit efter hit leveret på stribe og tæller bl.a. ørehængere som ”I min zone”, ”Malibu”, og senest den nye single ”Højre og venstre” som en del af Skinz’ debutalbum.

Skinz kan opleves live i foråret 2019:

02.05 Posten, Odense

03.05 Hotel Cecil, København

09.05 Train, Aarhus

10.05 Kulisselageret, Horsens


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA