x

Ny video fra Saybia

Ny video fra Saybia

I denne uge er en ny video fra Saybia på vej ud til de danske tv-stationer, men allerede fra i dag kan "On Her Behalf" ses på gruppens MySpace-profil.

Videoen blev allerede indspillet i efteråret 2007, men vises altså først nu på grund af den private ulykke, der ramte frontmand Søren Huss i december.

Videoen til sangen er skrevet og instrueret af Vincent Hazard, som også stod bag videoen til nummeret ”Bend The Rules” fra Saybias forrige album. Videoen er optaget i Paris på en gammel militærbase, der i dag fungerer som et nationalt sportsgymnasium.

I en pressemeddelelse hedder det om sangen:
”On Her Behalf” handler om tro. Ikker religion, men tro. Det, at mennesker betvinger andre mennesker deres egen overbevisning uden hensynstagen til, hvor mange eller meget liv der går tabt på vejen. Det være sig hellig krig, et demokrati i krig og ned til det helt nære, at skulle være far. Blive født med en bog med blanke sider i hånden. Få muligheden for at tage stilling og lære igennem et helt liv ved at evne, både at kunne stå fast på sit eller lade sig overbevise af et fremmed menneske eller en nær vens syn på livet."

Saybia er i skrivende stund i fuld gang med turnéaktivitet, og spillede sidste måned for omkring 7000 mennesker i Holland.

Se den nye video


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA