x

FKJ (French Kiwi Juice) kommer tilbage til Danmark

FKJ (French Kiwi Juice) kommer tilbage til Danmark

Det franske stjerneskud FKJ rammer Store Vega den 14. februar

I sidste måned spillede den parisiske multi-instrumentalist FKJ aka French Kiwi Juice koncert for et udsolgt Pumpehuset. Nu vender han tilbage til sit voksende danske publikum, når han i starten af det nye år indtager Store Vega med sit spændende lydunivers, der veksler mellem afslapning og fest.

FKJ har siden 2012 skabt musik, der når hele følelsespaletten rundt og passer til enhver lejlighed. Hans musikalske rejse startede i filmverdenen som lydtekniker, men har siden fundet sit fodfæste i "New French House"-genren, der mest af alt er en blanding af eksperimenterende elektronisk musik og blød r&b/soul. Den unge franskmand gjorde sig særligt bemærket med sit selvbetitlede debutalbum fra sidste år.

LÆS OGSÅ: MINUS TIL PLUS: De bedste og værste nyheder i oktober

Foruden at lave musik, der går direkte i kroppen på sit publikum, er FKJ er kendt for sine vilde live-optrædener. Her får hans mange multi-instrumentalistiske skills frit løb, når han hopper rundt mellem guitarer, keys, sax, sang og meget mere. Der er derfor masser at glæde sig til, når det nye talent slår vejen forbi hovedstaden.

Billetsalget starter fredag den 9. november kl. 10.00

Varm op med "Skyjuice":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA