x

VIDEOPREMIERE: Aksglæde bearbejder længsel og hjertesorg


Aksglæde er aktuel med den personlige elektropop-single "Bare i nogle timer". Se den tilhørende musikvideo ovenfor. 

"Bare i nogle timer" er den sidste single, inden Jacob Aksglæde udgiver sin nye ep. I musikvideoen oplever vi en akustisk live-version af singlen, hvor Aksglæde synger og spiller nummeret på restauranten Indian Palace på H.C. Andersens Boulevard i København. 

Den unge sangskriver har skrevet nummeret om sin ekskæreste, som han offentligt kalder 'Reference Pigen' og beskriver, hvordan han stødte ind i hende til en fest og måtte indse, at han endnu ikke var kommet over bruddet med hende. 

- Der var gået et helt år, men i løbet af aftenen begyndte jeg at tænke: pis, jeg vil stadig gerne være sammen med hende, mindes Aksglæde og fortsætter: - Det er hende, der har knust mit hjerte, det var hende, det gjorde mest ondt at sige farvel til. 

LÆS OGSÅ: Aksglæde: Bittersød pop fra den musikalske farvepalet

Det er også selvsamme ekskæreste, som Aksglæde skriver mange af sine andre sange om: 

- Jeg kan nemt genkalde situationerne og de følelser, jeg oplevede. Det er vitalt som sangskriver at have følelsen med, når man skal lave hits, siger han. 

 Aksglæde har tidligere fyldt radio-sendefladerne med hits som "Fantomfølelser", "Næste sommer" og "PromilleRomantikken" og udgav sidste år debut-ep'en Fortrudte Fortielser, der fik hele fire ud af seks stjerner af GAFFA. Læs anmeldelsen her

Med veloverståede sommerkoncerter på blandt andet Spot Royal, Nemoland og Musik i Lejet offentliggjorde den unge sangskriver i september, at han vil drage på en mini-turné, hvor han med sit band lægger vejen forbi Atlas i Aarhus den 8. marts og Hotel Cecil i København den 9. marts. 

LÆS OGSÅ: Aksglæde afslører eksklusive koncerter

Billetter til de to koncerter kan købes lige her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA