x

Sko/Torp med nyt album fredag

Sko/Torp med nyt album fredag

Hårdt arbejde, en særlig stamina og navnlig respekt for sit publikum er hemmeligheden bag et langt og succesrigt liv på landevejen, for det kræver en del at være et af landets mest turnerende bands gennem de sidste mange år, og det er Sko/Torp med 80-90 koncerter om året hvert år.

Søren Sko og Palle Torp elsker at optræde, de har allerede booket over 50 koncerter i forbindelse med deres nye album Heaven Is On Our side, der bringer dem ind i deres 30 års jubilæum sammen. Det er bandets syvende album i alt og det første siden After Hours fra 2016. 

Lyt til den første single "Let it" Go her:

https://skotorp.lnk.to/LetItGo

”Det nye album er noget andet end de seneste plader, vi har udgivet. Vi har en følelse af at have ryddet op og er gået i gang med noget nyt. Det er, som om vi nærmest er startet på en frisk, og derfor minder den nye plade på nogle måder om vores første,” afslører Søren Sko og sætter ord som ”frisk”, ”moderne” og ”lettere dansant” på pladen.

Sammenligningen med debuten vil formentlig blive godt modtaget af de tusinder af danskere, som hvert år oplever bandet på en af landets små som store scener. Mange har været med fra starten i 1990, hvor Sko/Torp nærmest dukkede op ud af ingenting med albummet On A Long Lonely Night, der med et salg på mere end 200.000 eksemplarer satte rekord som det bedst solgte danske debutalbum. En salgsrekord, der dog siden er blevet slået.

På den kommende turné glæder de sig særligt til at spille nogle af sangene fra Heaven Is on our Side, som de har indspillet hen over sommeren 2018. Der bliver sikkert også plads til et par af Søren Skos fortolkninger fra efterårets Toppen Af Poppen med bl.a. Annika Aakjær, Claus Hempler og Lis Sørensen.

Læs mere her : www.skotorp.com


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA