x

Rene Dif springer ud som coach

Rene Dif springer ud som coach

Rene Dif, der til sommer kan opleves på Grøn Koncert som del af det gendannede Aqua, er nu sprunget ud som coach.

Dif vil bruge sine 12 års erfaring fra underholdningsindustrien i en nystartet coach-virksomhed målrettet netop denne branche.

"Entertainment coaching" kalder Dif sit felt, og for den beskedne sum af 6000 kroner i timen kan man få en privat coaching-session med popstjernen.

Om sin nye karriere fortæller Rene Dif til GAFFA:

”Grunden til at jeg har valgt
entertainmentcoaching.dk er fordi det både er en virksomhed, jeg kan have ved siden af min nuværende musikkarriere, og dernæst interesserer branchen mig utrolig meget.

Selve uddannelsen har givet mig mere indsigt i, hvorfor vi reagerer, som vi gør, og hvordan man kan tackle netop den præstation, der skal til i den branche. Det giver også folk mulighed for at arbejde mere målrettet og præcisere deres drømme.

Jeg føler, at jeg med min erfaring vil kunne bruge mit fulde potentiale indenfor coaching af underholdningsbranchen. Derfor har jeg valgt dette som mit primære fokuspunkt.

Businessdelen er også en stor del af det. Det går ud på at coache eksempelvis topledere, mellemledere og personale i store virksomheder. Både inden for entertainment og andre brancher.”

Rene Dif fortæller videre:

”Entertainment coaching er en udvidet del af personlig coach med entertainment som speciale. Her handler det mere om den enkelte i hver sit felt. Metoden, jeg bruger, hedder de seks trin. Man kan kalde det en værktøjskasse med en masse redskaber, der kan kaste lys på dine værdier, overbevisninger og beslutninger.

Det er overraskende, hvor mange overbevisninger vi alle sammen går rundt med. Det kan forhindre os i at se fremad og turde tage chancer i livet, men det er kun overbevisninger og sjældent sandhed. Kunne man give slip på alt det og acceptere at ”det er, som det er” eller at vi selv er herrer over at ændre det, vil alt se meget anderledes ud.

Motivation og et nyt alternativ er noget jeg arbejder med i den sidste del af processen, for at vedkommende kan komme videre med sit mål eller en helt anden vej. De mål man troede man havde, kan nemlig vise sig at være nogle helt andre, end man troede, de var.”

Rene Dif pointerer dog at coaching ikke er som psykologi, hvor man ser bagud, men at der vil være en del reflekterende spørgsmål undervejs, som man skal tage stilling til for at lære sig selv bedre at kende.

Besøg Difs coachingvirksomhed


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA