x

VIDEO: Backstreet Boys er tilbage i full blown boyband-stil


Backstreet Boys annoncerer deres tiende studiealbum og er aktuel med singlen "Chances". Se musikvideoen ovenfor. 

Der er løbet meget vand gennem åen, siden de fem medlemmer fra Backstreet Boys smed det selvbetitlede debutalbum på gaden i 1996. I dag er det amerikanske boyband stadig ustoppeligt, og nu annoncerer de deres tiende album, DNA, med førstesinglen "Chances". 

"What are the chances that we'd end up dancing? Like 2 in a million, like once in a life" synger BSB-fyrene i nummeret, der er skrevet af ingen ringere end Shawn Mendes og OneRepublics Ryan Tedder. Musikvideoen til denne pop-banger foregår på en stor station, hvor nummerets handling om kærlighedens tilfældigheder visualiseres.  

LÆS OGSÅ: Nick Carter er ”chokeret” over voldtægtsanklager

DNA udkommer den 25. januar og kan allerede forudbestilles på Backstreet Boys' hjemmeside. Det er gruppens første album siden In A World Like This fra 2013. 

– Da gruppen startede for 26 år siden, har vi gennem alle op- og nedturene lært, at det ikke handler om os som individer, men om hvad der er bedst for gruppen, siger gruppemedlem Howie D, hvor Backstreet Boys-kollegaen Kevin Richardson indskyder: 

– Det er det, jeg elsker mest ved det nye album; vi var i stand til at bringe alle vores individuelle indflydelser og stile i spil i dette samlede værk. Disse sange er en god repræsentation for, hvem vi er som individer, og hvem vi er som gruppe. Det er vores DNA. Vi er meget stolte af det.  

GAFFA har tidligere i dag kunnet meddele, at Backstreet Boys slår vejen forbi Royal Arena lørdag den 8. juni i forbindelse med deres DNA World Tour. Læs mere her

LÆS OGSÅ: Westlife genforenes og udgiver nyt

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA