Nyhed

Grohl har den perfekte kandidat til at spille Grohl i en Foo Fighters-film

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Dave Grohl har afsløret, hvem han helst så skulle spille ham i en spillefilm om Foo Fighters.

Svaret er en stjerne fra den klassiske Stanley Kubrick gyserfilm Ondskabens Hotel

Men det er ikke Jack Nicholson. Ifølge NME peger Grohl i stedet på Nicholsons skræmte kone i filmen, som spilles af skuespillerinden Shelley Duvall. Det fremgår af et interview med den californiske radiokanal KLOS 95.5.


"Jeg går efter Shelley Duvall. Jeg mener, se lige på Shelley Duvall fra Ondskabens Hotel. Hun er sådan 'Gå væk fra mig! Gå væk fra mig! Det er totalt mig," udtaler han.

LÆS OGSÅ: Dave Grohl afslører hvem han allerhelst vil spille trommer for

I radiointerviewet siger Grohl efterfølgende, at Jack Nicholson kunne spille Foo Fighters-trommeslageren Taylor Hawkins. 


"Jeg ved ikke helt," svarer Hawkins. "Ville de ikke være døde der? Det mente jeg ikke!"

Den besynderlige sammenligning mellem Dave Grohl og skuespillerinden Shelley Duvall kommer af, at flere fans i lang tid har påpeget deres lighed. En sammenligning, som Grohl tydeligvis omfavner uden de store kvaler.

LÆS OGSÅ: Dave Grohl imponerer i 23 minutter langt solonummer


Selvom rygterne om en Foo Fighters-film ofte florerer, er der i øjeblikket ingen officielle planer om et film-projekt. Den tidligere Nirvana-trommeslager udgav dog den todelte mini-dokumentar Play tilbage i august, der kulminerer med, at Grohl fremfører en 23-minutters sang på syv forskellige instrumenter.

Dokumentaren er lavet for at "fejre belønningerne og udfordringerne ved at dedikere sit liv til at spille og mestre et musikalsk instrument". Play kan ses i sin fulde længde her

ANNONCE