x

Michael Bublé kommer til Danmark

Michael Bublé kommer til Danmark

Michael Bublé indtager Royal Arena lørdag den 26. oktober

Tidligere på året rygtedes det, at den canadiske crooner-konge ville indstille karrieren. I august vendte han dog tilbage til scenen efter en lang pause, og nu kan de mange fans for alvor ånde lettet op – der er nemlig nyt album på vej fra Michael Bublé, som han tager på tour med i 2019 – en tour, der blandt andet fører ham til den danske hovedstad.

Bublés kommende album bærer den bløde titel Love og udkommer den 16. november. Albummet handler om at genfinde kærligheden til musikken, i en tid hvor han egentlig havde lagt den på hylden. Albummet er blevet til i samarbejde med blandt andet stjerne-produceren David Foster og tæller features med Cécile McLorin, Loren Allred og lidt hjælp på kor fra Charlie Puth på nummeret "Love You Anymore". 

LÆS OGSÅ: Michael Bublé stopper ikke karrieren alligevel

Bublé er kendt for at forbinde old-school jazz med gedigen popmusik. Han er en populær herre med fem udsolgte verdensturnéer, fire Grammy Awards og over 60 millioner solgte plader bag sig. Mange vil nok kalde ham den ukronede konge af sin generations neo-crooning med tydelige tråde tilbage til legender som Frank Sinatra og Tony Bennett.

Billetsalget starter den 19. november klokken 10


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA