x

Danske stjerner støtter hjemløse med koncert

Danske stjerner støtter hjemløse med koncert

Rock For Hjemløse løber for første gang af stablen lørdag den 5. januar 2019
 
I starten af det nye år vil en støttekoncert til fordel for hjemløse – kaldt Rock For Hjemløse – folde sig ud på spillestedet Hotel Cecil i København. Her vil en række etablerede musiknavne spille for at indsamle penge til dem, der mangler tag over hovedet. Foreløbig tæller programmet Jesper BinzerJohan Olsen (Magtens Korridorer) og Søren Sko samt Electric Guitars med guitaristerne Søren Andersen og Mika Vandborg i front som husorkester og Simon Jul som konferencier. Yderligere vil et navn vil blive tilføjet plakaten.
 
Hele overskuddet fra aftenen går ubeskåret til hjemløse og doneres via projektet Hellebroen, som både er et værested for unge hjemløse, et væksthus og en forening, der drives af frivillige. Tanken er at gøre Rock For Hjemløse til en årlig begivenhed.
 
 
Idéen til støttekoncerten opstod sidste år, da ejendomsmægler Camillia Lindhard sad i sin stue og så dokumentarprogrammet "52 dage som hjemløs" på DR. Dokumentarens direkte indblik i, hvordan det er at leve uden tag over hovedet, gjorde dybt indtryk hende og manden, guitarist og producer Søren Andersen. De besluttede sig derfor for at gøre en forskel og ringede rundt til forskellige musikere, der glædeligt var klar på at deltage.

– Det føltes så urimeligt, siger Camilla Lindhard, og forstæller: – Her sad jeg som ejendomsmægler og formidlede hjem til dem, som har pengene til det, og så føltes det som om, jeg intet kunne gøre for dem, som virkelig ikke har tag over hovedet. Søren og jeg blev enige om, at hvis vi kunne gøre bare en lille forskel, ville vi gøre det. Og så opstod idéen om at lave en støttekoncert. Gennem Sørens mange år som musiker har han spillet med mange store danske navne, og heldigvis sagde de ja til at hjælpe, da han ringede til dem

Billetsalget er i gang, køb billetter her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA