x

Vinterbyhaven 2019 offentliggør musikprogram

Vinterbyhaven 2019 offentliggør musikprogram

Det bliver fjerde år i streg, at Pumpehusets udendørsbar og -scene, Byhaven, vækkes af sit vinterhi, og dørene åbnes for Vinterbyhaven. I 2019 vil Pumpehuset endnu engang trodse vinterkulden, og det indendørs arrangement vil løbe af stablen fredag den 1. februar med et brandvarmt musikprogram. 

Aftenen vil udover bingo og karaoke byde på progrock på bedste 70'er-manér, når Værket indtager scenen bevæbnet med tværfløjte, storladenhed, komplekse sangstrukturer og et intens liveshow. 

LÆS OGSÅ: Amerikansk rockband på bizar fup-turné

R&b-entusiasterne blandt publikum skal dog heller ikke snydes for en fest. Derfor lægger Elisha også vejen forbi Pumpehuset med sin soulfulde stemme. 22-årige Elisha har i takt med debut-ep'en Remedy blandt andet hittet med nummeret "All Night", der blev valgt til P3's Uundgåelige. 

Soul-gruppen Takykardia bringer også deres stemningsfulde univers til Pumpehuset den 1. februar med Luna Matz' forførende vokal i front. Her er der dømt triphop og soul. 

Det sidste musiknavn, der vil indtage Pumpehusets scene, er den purunge københavnerkvintet Glød, der med afsæt i jazz-akkorder, afdæmpet popmelankoli og en funky rytme vil sætte godt gang i festen. 

LÆS OGSÅ: Danske stjerner støtter hjemløse med koncert

Billetsalget er i gang. Køb dine billetter lige her

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA