x

VIDEO: Juicy J og Travis Scott i dyster isolation


De to rappere er aktuelle med en musikvideo til singlen "Neighbor", der blev udgivet i september. Se den dystre video ovenfor. 

Juicy J har netop offentliggjort en mørk og dyster musikvideo til "Neighbor", som han for et par måneder siden udgav i samarbejde med Travis Scott. Den basbårne banger er planlagt at fremkomme på Juicy J's kommende album. 

I videoen befinder de to rappere sig i et mørkt rum med kæder hængende fra loftet, der ligesom det tilhørende track fremmer en omtåget følelse af isolation hos lytteren. 

LÆS OGSÅ: PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Juicy J har tidligere udtalt til Rolling Stone, at han endnu ikke ved, hvad det kommende album skal hedde, men at det vil være meget inspireret af 90'erne. Mens det seneste album fra den garvede rapper, Rubba Band Business: The Album, fik tre stjerner i GAFFA sidste år, overhalede 26-årige Travis Scott kollegaen med en enkelt stjerne mere i forbindelse med sit seneste album, Astroworld, der udkom i sommer. 

I sidste måned kunne GAFFA desuden melde, at Travis Scott er booket som et af hovednavnene til næste års Roskilde Festival. 

LÆS OGSÅ: Roskilde Festival offentliggør de første 12 navne

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA