Nyhed

P!nk, Anne-Marie, Years & Years og mange flere på stjernespækket album

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Musicalfilmen The Greatest Showman er en af de største musicalfilm nogensinde, med en samlet indtjening på mere end 2 milliarder kroner. Soundtracket til The Greatest Showman med alle musicalens originale numre er skrevet af den GRAMMY®-vindende duo Benj Pasek og Justin Paul, som også stod bag musikken til La La Land. Sangene fra The Greatest Showman er tilsammen blevet streamet mere end 1 milliarder gange på Spotify.

Nu er en række af verdens største musikalske stjerner gået sammen om en ny version af det succesfulde soundtrack. Det nye album The Greatest Showman: Reimagined indeholder nye versioner af de originale numre fra blandt andre Jess Glynne, Ty Dolla $ign, Anne Marie, P!nk, Kelly Clarkson og James Arthur.

Der er de seneste måneder løbende blev udgivet sange fra det nye album, blandt andet fra P!ink og hendes datter, som i sidste måned udgav Willow Sage Hart, sammen med den rørende video, som blev optaget under indspilningen. I forbindelse med udgivelsen af det samlede album udgiver Anne Marie og James Arthur i dag hittet ”Rewrite The Stars” sammen med den flotte musikvideo, som kan ses her: 

The Greatest Showman: Reimagined”  Trackliste:


  1. The Greatest Show – Panic! At The Disco
  2. A Million Dreams – P!nk
  3. A Million Dreams (Reprise) – Willow Sage Hart
  4. Come Alive – Years & Years and Jess Glynne
  5. The Other Side – MAX and Ty Dolla $ign
  6. Never Enough – Kelly Clarkson
  7. This Is Me (The Reimagined Remix) –Keala Settle, Kesha and Missy Elliott
  8. Rewrite The Stars – James Arthur and Anne-Marie
  9. Tightrope – Sara Bareilles
  10. From Now On – Zac Brown Band

BONUS:


  1. The Greatest Show – Pentatonix
  2. Come Alive - Craig David
  3. This Is Me - Kesha
ANNONCE