x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Topklassens hiphop-artister hviler ingenlunde på laurbærrene, og det gør GAFFAs hiphop-entusiast heller ikke. Efter en weekend fyldt med nye udgivelser er hiphop-playlisten atter opdateret med de sprødeste nye tracks.
 
Big K.R.I.T. - Glorious
Et af de bedste albums fra sidste år var uden tvivl Big K.R.I.T.s 4eva Is A Mighty Long Time. Nu er rapperen tilbage med tre nye numre i form af ep'en Thrice X. "Glorious" er K.R.I.T., når han er bedst! 
 
Too $hort - Don't Shoot (Featuring ScHoolboy Q & Joyner Lucas)
Sikke nogle gæster, der er mødt op på rap-veteranen Too $horts "Don't Shoot"! Heldigvis lever alle parter op til forventningerne og er tæt på at overgå dem. 
 
Mike WiLL Made-It - F.I.G.H.T. (Featuring Earz, Gucci Mane, YG, Trouble, Quavo & Juicy J)
Det lader til, at soundtracket til den populære Black Panther-film får kamp til stregen af det Mike WiLL Made-It-producerede soundtrack til filmen Creed II. "F.I.G.H.T." er et af de hårdeste og fedeste numre på albummet. Hvilket soundtrack synes du er det bedste i år?
 
The Lox - Never Over
Jadakiss, Styles P & Sheek Louch bliver ved med at udgive fænomenale tracks! De kan simpelthen ikke stoppes, og det er bestemt ikke noget, jeg klager over. 
 
Anderson .Paak - Mansa Musa (Featuring Dr. Dre & Cocoa Sarai)
.Paak har muligvis lige udgivet dette års bedste album. Oxnard huser intet andet end fremragende tracks og er produceret af blandt andet Dr. Dre. Legendarisk! 
 
Left Brain & LNDN DRGS - Make Money
Funky hiphop er altid noget af det bedste hiphop. "Make Money" er fra Left Brain og LNDN DRGS' nye udgivelse, Brain On DRGS, og er for fedt. 
 
The Underachievers - Cyclones
BrassTracks er kreatøren bag dette suværene beat, der passer vældig godt til The Underachievers' univers på albummet After the Rain.
 
IDK - Good News (Featuring Domo Genesis)
IDK bliver ved med at forbedre sig, og det er virkelig spændende at følge hans udvikling. "Good News" er endnu et pletskud. 
 
Saba - Beautiful Smile (Featuring IDK)
I takt med at IDK bliver bedre og bedre og sigter efter toppen, er andre rappere også begyndt at få øjnene op for ham. To af de bedste rappere i år er gået sammen om "Beautiful Smile".
 
Gucci Mane - I'm Not Goin' (Featuring Kevin Gates)
Ny single fra Gucci Mane. "I'm Not Goin'" hører til på Guwop's upcoming album Evil Genius. Gucci Mane og Kevin Gates supplerer hinanden perfekt. 
 
Jokeren - Flueben (Featuring L.O.C., Tue Track, Mr. Mo & Benjamin Hav)
Lad mig bare være helt ærlig: Jokerens nye album, Glædesbringeren, er en skuffende affære. Det betyder dog ikke, at der ingen gode numre er at finde på udgivelsen. "Flueben" er et kæmpe højdepunkt på albummet og indeholder et fedt koncept. 
 
Mike WiLL Made-It - Check (Featuring Nas & Rick Ross)
Så kan hiphop vist ikke blive mere autentisk end dette! Sprødt beat fra mesterproduceren Mike WiLL Made-It, og nogle glimrende vers fra både Nas og Rick Ross. "Check" fortjener en plads på enhver playliste. 
 
Berner - Granted (Featuring Chevy Woods)
Den 11. november udgav Berner passende albummet 11/11, selvfølgelig med 11 tracks i alt. "Granted" er afgjort et lyt værd. 
 
9th Wonder, Reuben Vincent & GQ - No False Moves
9th Wonder er en af de bedste producere nogensinde, og det beviser han hele vejen igennem det nye album, Jamla Is The Squad II. En masse fede rappere kan findes på albummet.
 
Anderson .Paak - 6 Summers
Jeg har på fornemmelsen, at "6 Summers" vil blive lyttet til i mere end seks somre. Et tidløst track, der emmer af kvalitet, selvfølgelig fra Anderson .Paaks enestående Oxnard-album. .Paak har noget på hjerte og leverer det i en gennemtænkt facon uden at ofre trackets overordnede kvalitet.
 
2 Chainz - Girl's Best Friend (Featuring Ty Dolla $ign)
Lækre vibes fra 2 Chainz og Ty Dolla $ign. Cardo står for produktionen, og kendere kan allerede fra starten høre, at det er ham, der er bag knapperne og leverer sin klassiske lyd. 
 
9th Wonder, Big K.R.I.T., Jakk Jo & David Banner - Knocking At My Dope
Big K.R.I.T. er stjernen på "Knocking At My Dope". Udover K.R.I.T. er 9th Wonders klassiske produktion også et højdepunkt. 
 
Saba - Stay Right Here (Featuring Xavier Omär & Mick Jenkins)
To af de bedste rappere fra Chicago - Saba og Mick Jenkins. De har begge haft et godt år, hvad angår musikken, og de bliver ved med at udgive topkvalitet! 
 
Mike WiLL Made-It - The Mantra (Featuring Pharrell Williams & Kendrick Lamar)
Først og fremmest et pissefedt omkvæd af Pharrell. Nyd det lige, altså! Mike WiLLs produktion er topklasse som forventet, og topklasse er nærmest en underdrivelse, når det gælder Kendrick Lamars vers. "The Mantra" er et vaskeægte hit! 
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA