Her er de fire første navne til Wonderfestiwall 2019

Her er de fire første navne til Wonderfestiwall 2019

... tag godt imod Nik & Jay, The Minds of 99, Nicklas Sahl og Lightwave Empire
 
Til sommer er det 12. gang, den lille unikke musikfestival slår sine folder. Vanen tro vil det forløbe under åben himmel mellem den gamle ruin Hammershus og den frie natur omkring Slotslyngen. Her vil der blive præsenteret en lang række artister, fordelt på pladsens tre scener med plads til både undergrundens spirer og mere etablerede stjerner – hvilket programmets første fire navne er bevis på.
 
Nik & Jay har et hitspækket katalog, som langt de fleste 90'er og 00'er-børn kan i søvne. Duoen har gennem tiden betrådt størstedelen af landets scener, ligesom de, med fem studiealbum bag sig, gang på gang har sprængt de danske hitlister med numre som "Hot!", "Lækker" og "En dag tilbage".
 
 
Man har boet under en sten, hvis The Minds of 99 er gået ens næse forbi i løbet af de seneste par år. Det post-punkede rockband har mildest talt braget frem i danskernes musikalske bevidsthed og stjålet tusindvis af hjerter med deres stilsikre attitude og relatérbare poesi.
 
21-årige Nicklas Sahl er et nyt navn på den danske musikscene. Tidligere i år smed det unge poptalent debutsinglen "Hero" og senere ep-udspillet Planets, der hurtigt høstede rosende ord og skulderklap fra branchens anmeldere.
 
 
Bjarke Niemann, frontmanden i Spleen United, har efter bandets opløsning startet projektet Lightwave Empire, der i år fører ham til solskinsøen. I 2016 udgav gruppen deres debut-ep, og tilbage i september landede det langt mere personlige debutalbum Heart of Noise, der med radiohittet "Too Close to the Sun" fokuserer på livets lyssider.
 
Wonderfestiwall løber af stablen den 15. til 18. august 2019
 
Varm op med en koncertoplevelse ud over det sædvanlige fra The Minds Of 99:
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA