x

L.O.C. udgiver første studiealbum i fem år og tager på turné

L.O.C. udgiver første studiealbum i fem år og tager på turné

Den kompromisløse rapper annoncerer fire enkeltstående koncerter i landets største byer til foråret

Der har den seneste tid floreret adskillige rygter om nyt materiale fra Liam O'Connor, og nu melder succesrapperen, at hans næste album med titlen Det Danske Mareridt – Drømmen den er Vores vil lande til foråret. Herefter vil L.O.C. opføre albummet i dets fulde længde til fire koncerter i Aalborg, Odense, Aarhus og København. Se koncertdatoer nederst i artiklen. 

Indspilningen til det kommende album vil finde sted i Frankrig inden længe, og albummet vil angiveligt bære præg af en analog proces. Om albummet har L.O.C. udtalt følgende:

– Set i lyset af, hvordan musik bliver lavet og brugt i dag, har det været vigtigere end nogensinde for mig at have noget på hjerte, før det var værd at skrive ned. Alt fra glæden over at komme ud på den anden side af teenagelivsleden gennem realiseringen af, at livet sagtens kunne blive værre, til ufiltrerede tanker om frygt, patriotisme, hysteriarkatet, og hvad vi nu ellers identificerer os med i min generation af selvoptagede. Det her album er så rendyrket, som det kan blive for mig. 

Det kommende album vil være en efterfølger til Sakrilegium, der tilbage i 2014 fik hele fem ud af seks stjerner af GAFFA, hvor anmelderen blandt andet skrev: "Han er bestemt ikke mindre potent end tidligere, og samtidig virker han mere naturlig end nogensinde".

Liam O'Connor er netop i gang med sin efterårsturné, hvor adskillige koncerter har været meldt udsolgt. Turnéen afsluttes på lørdag i Holbæk. 

L.O.C. vil spille følgende enkeltstående koncerter til foråret: 

3. april 2019 – Aalborg Teater
4. april 2019 – Odense, Magasinet
5. april 2019 – Aarhus, Musikhuset
6. april 2019 – København, Det Kgl. Teater

Billetsalget starter torsdag den 22. november klokken 15.00. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA