The Savage Rose annoncerer to nye vinterkoncerter

The Savage Rose annoncerer to nye vinterkoncerter

The Savage Rose indtager DR Koncertsalen den 15. og 16. februar 2019.

The Savage Rose opholder sig i denne tid på en række af landets scener med deres efterårsturné, der er bandets mest velbesøgte i dette årti. Festen slutter dog ikke, når tourens sidste tone rinder ud, for det legendariske band har netop sat to krydser i 2019-kalenderen.

LÆS OGSÅ: Se video: Savage Rose modtager og takker for GAFFAs Specialpris

Til koncerterne i DR Koncertsalen kan publikum forvente en gruppe i topform. Det er stadig kærligheden og medmenneskeligheden, der rør sig i sangene. Derudover er der god garanti for, at blive blæst omkuld af Annisettes kraftfulde og unikke vokal, der vandt dette års Steppeulv. En stemme, GAFFAs anmelder Jan Eriksen beskrev således efter gruppens seneste koncert i Operaen:

- Den stemme, der stadig bor i den spinkle, 70-årige sangerindes krop. Ja, stemmen. Uendeligt stor. Uendeligt udtryksfuld. En urkraft. Vis. Kærlig. Generøs. Krævende. Bluesy. Soulful. Som en 360 graders vokal horisont med udsigt til alle de drømme, der blev drømt og for den sags skyld også de drømme, der mangler at blive drømt.

LÆS OGSÅ: GAFFA-skribent udgiver bog om Savage Rose

The Savage Rose kunne sidste år fejre deres 50-års jubilæum og modtog GAFFAs Specialpris i 2017 for lang og tro tjeneste i den danske musikbranche. The Savage Rose har altid indtaget en særlig plads på den danske rockscene – fra originalbesætningen 1967-74, over de dansksprogede DKP/ML-år i firserne og videre frem til den aktuelle gruppe, hvor Annisette er eneste oprindelige medlem. Annisette og Co. har stadig masser af saft og kraft i sig, og når vinteren synger på sidste vers, vil de altså være at finde i DRs Koncertsal.

The Savage Rose anno 2019 er Annisette, Naja Rosa Koppel (kor), Amina Carsce Nissen (kor), Anders Holm (trommer), Frank Hesselstrøm (blæsere og keys), Jacob Haubjerg (bas), Las Nissen (guitar) Nikolaj Hess (hammond og keys).

Billetsalget starter mandag den 26. november klokken 12:00


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA