x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Topklassens hiphop-artister hviler ingenlunde på laurbærrene, og det gør GAFFAs hiphop-entusiast heller ikke. Efter en weekend fyldt med nye udgivelser er hiphop-playlisten atter opdateret med de sprødeste nye tracks. Hør sangene nederst.
 
The Diplomats - On God (Featuring Belly) 
Dipset har ikke udgivet et album siden 2004, men det laver de heldigvis om på nu. Diplomatic Ties er navnet på deres nye udgivelse, som bestemt er værd at give en chance! "On God" har hurtigt fanget manges opmærksomhed, og det er der god grund til! Altid fedt med et comeback. 
 
J.I.D - Westbrook (Featuring A$AP Ferg)
Alle hiphop-fans ventede spændt på J.I.D's nye album DiCaprio 2, der blev udgivet mandag den 26. november. Albummet er uden tvivl ventetiden værd, og J.I.D beviser, hvorfor han er en af de mest omtalte rappere lige i øjeblikket. A$AP Ferg, som er med her på bangeren "Westbrook", er blot en ud af mange store navne på albummet. 
 
Anderson .Paak - Brother's Keeper (Featuring Pusha T)
.Paak var en af hovedattraktionerne på sidste uges playliste, og det kan han meget vel blive igen. Der er altså alt for mange gode tracks på hans nye album, Oxnard, til ikke at give ham endnu en runde i playlist-manegen.
 
Nikki McKnight & King Kamaal - The Other Side
De to undervurderede rappere er gået sammen om albummet An Awakening. Jeg kan klart anbefale at give udgivelsen et lyt. "The Other Side" er en god smagsprøve. 
 
Black Thought - Conception (Featuring Reek Ruffin)
Frontfiguren fra The Roots, Black Thought, skriver tekster som absolut ingen anden rapper. Han er en af de allerbedste lige nu. Tidligere i år udgav han ep'en Streams of Thought, Vol. 1, og nu er han ude med volume 2. 
 
Rexx Life Raj - Long Way
Rexx fortjener MEGET mere opmærksomhed! Han byder på nogle fantastiske omkvæd samt rigtig solide vers. Produktionen er også altid i top!
 
Mike WiLL Made-It - Shea Butter Baby (Featuring Ari Lennox & J. Cole)
En af de bedste sange, jeg har hørt i år! Produktionen fra Mike WiLL er på et helt andet niveau af perfektionisme. Ari Lennox' smukke stemme komplimenterer tracket perfekt, og hendes omkvæd er ubeskriveligt godt! J. Cole har været på utallige gode numre i år, og her er endnu et til samlingen. Han gør det selvfølgelig rigtig godt som altid, her på "Shea Butter Baby". 
 
J.I.D - Hot Box (Featuring Method Man & Joey Bada$$)
Talentfulde J.I.D får fint besøg af Method Man og Joey Bada$$ på et af de mange højdepunkter fra DiCaprio 2. Alle tre rappere imponerer på "Hot Box", der er produceret af Zorro og SkyheHutch. J.I.D's DiCaprio 2-album får mine absolut allervarmeste anbefalinger! 
 
JR Writer, Hell Rell & 40 Cal. - Moral Of The Story (Featuring Tom
Gist & A-Mafia)
Samme dag som The Diplomats udgav deres album, gjorde nogle tidligere medlemmer af den populære gruppe det samme. The Upstage kan sagtens hamle op med Dipset's Diplomatic Ties
 
Key Glock - Prime
Key Glocks nye album Glockoma, er ude nu! King Ceeo står for det ørehængende beat, her på "Prime". 
 
Mike WiLL Made-It - We Can Hit (Round 1) (Featuring Crime Mob & Slim Jxmmi)
Sprængfuld og energisk banger fra Crime Mob og Slim Jxmmi, samt stjerneproduceren Mike WiLL. Så skal der skrues op!
 
Statik Selektah & Termanology - Do It on My Own
Selektah og Termanology har endnu engang stukket hovederne sammen, hvilket gør dem til gruppen 1982 – året hvor de begge er født. Deres nye album Still 1982 er præcis, hvad man forventer fra de to, og det er ikke en dårlig ting. Klassisk New Yorker hiphop, præcis som det skal være! 
 
The Diplomats - Dipset / Lox (Featuring The Lox)
Så bliver det vist ikke bedre! To legendariske New York hiphop-grupper på samme track? Ja tak! 
 
J. Stalin & DJ Fresh - Billion Dollar Boys Club
DJ Fresh er en af mine favorit hiphop-producere, og han har et vældig godt samarbejde med rapperen J. Stalin. Først og fremmest er der noget charmerende over det halvdårligt-sungne omkvæd, der på mærkværdig vis fungerer perfekt. Versene er fantastiske, og J. Stalin er mester i at placere sig perfekt på beatet.
 
Aesop Rock & Tobacco - Acid King
Tilsammen går de under navnet Malibu Ken, men uanset hvad de hedder, er "Acid King" en fremragende single. Unik produktion og oplevelse! 
 
Meek Mill - Oodles O' Noodles Babies
Meek Mill gør klar til udgivelsen af albummet Championships. Det bliver hans første album, siden han blev løsladt fra fængsel i april. "Oodles O' Noodles Babies" er Meek Mill, når han er allerbedst! Las os håbe, Championships byder på mere som dette. 
 
Nikki McKnight & King Kamaal - Moment of Silence
McKnight og Kamaal har noget på hjerte, og det resulterer i et hamrende fedt track! De to rappere har en fantastisk kemi. 
 
Benny The Butcher - Fifty One (Featuring Westside Gunn)
"Fifty One" er et af højdepunkterne fra Bennys nye udgivelse Tana Talk 3. De to rappere nyder godt af hinandens selskab, og takket være det, kan vi nu alle sammen nyde godt af dette track. 
 
9th Wonder, Jericho Jackson & Conway - Machine & McQueen
Tung og fyldig produktion fra 9th Wonder. Perfekt lærred for Jericho Jackson og ikke mindst Conway. 
 
Joey Bada$$, Kirk Knight & CJ Fly - Know the Rules
Pro Era kollektivet med Joey Bada$$ i front har netop genudgivet deres mixtape fra 2012, Peep the Aprocalypse, på alle streamingtjenester. Et nyt track er blevet tilføjet, ved navn "Know the Rules". Alt fra Pro Era er af ypperste kvalitet, og selvfølgelig er dette track ingen undtagelse. 
 
Anderson .Paak - Cheers (Featuring Q-Tip)
En perfekt afslutning på denne uges playliste. Et storslået og funky track fra .Paak og legendariske Q-Tip. 
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA