x

Nils Frahm annoncerer ny dansk koncert

Nils Frahm annoncerer ny dansk koncert

Nils Frahm gæster Voxhall i Aarhus den 13. februar

Tidligere i år annoncerede Nils Frahm en koncert i det genopførte K.B. Hallen i starten af det nye år. Men nu får aarhusianerne altså også mulighed for at sætte kryds i kalenderen, når den tyske klaverpioner slår vejen forbi spillestedet VoxHall den 13. februar. Og ud fra hans generelle flair for performance og imponerende solo-setup at bedømme bliver dette næppe en kedelig oplevelse. Frahm betjener gerne flere klaverer samtidig, ligesom loop-stationer ofte finder vej til scenen.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Fingerflettende maskiner

Frahm bevæger sig i spændingsfelt mellem avantgarde, neoklassisk og elektronisk musik og er særlig kendt for sin store legelyst – både i sin udforskning af tangenternes fulde potentiale, men også i sine mange musikalske samarbejder. Frahm debuterede med Streichelfisch i 2005, hvorefter en bred lytterskare hurtigt bed sig fast. Den lovende karriere har indtil videre budt på ni solo studioalbum samt en række værker skrevet til film og teater. Sidste skud på stammen er det sanselige album All Melody fra tidligere i år, der fik mange roser med på vejen fra diverse musikmedier.

Der er derfor rigeligt at dykke ned i, når Frahms smukke klavertoner rammer VoxHall på den anden side af nytår. Sidst han besøgte salen, høstede han fuldt hus hos GAFFAs anmelder, der udnævnte koncertoplevelsen som "perfekt i ordets reneste betydning". Læs den fulde anmeldelse lige her.

Billetsalget er skudt i gang


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA