Nyhed

Folkeklubben smider ny video og annoncerer to ekstrakoncerter

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Folkeklubben annoncerer to ekstrakoncerter i Aarhus og København – og udgiver ny musikvideo til "Flammende Hjerter". Se den ovenfor.
 
Der er i øjeblikket nok at se til for Folkeklubben. I slutningen af oktober udkom gruppen med deres fjerde fuldlængde album, Sort Tulipan. Pladen blev modtaget med mange roser fra både fans og anmeldere og placerede sig godt i toppen af hitlisten i ugerne efter releasen. Oven i hatten har den populære trio nu smidt en video til nummeret "Flammende Hjerter" fra selvsamme skive. Videoen er skabt i samarbejde med videomager Søren Lynggaard Andersen og er inspireret af de tre lytte- og samtalearrangementer, der, forud for albumudgivelsen, bragte bandet forbi henholdsvis Thorvaldsens Museum i København, Psykiatrisk Hospital i Aarhus og Schweizerhalle i Tønder.
 
 
Til foråret drager bandet på en længere turné, der melder om få billetter og udsolgt til de fleste af koncerterne. Men glædeligt for de mange fans, er der netop annonceret to ekstrakoncerter. Disse vil løbe af stablen i Musikhuset Aarhus den 21. marts og i Store Vega i København den 12. april.
 
Folkeklubben har i sandhed etableret sig som et populært navn på den danske musikscene, siden de i 2011 pludselig tittede frem. Til sommer er de i blandt den række af danske darlings, der gæster Heartland festival – og mon ikke, der kommer en hel del flere koncerter på programmet?
ANNONCE