Nyhed

Meek Mill forsøgte at stoppe Kanyes møde med Donald Trump

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Meek Mill er skuffet over rapkollegaens visit i Det Hvide Hus

I et nyligt interview fortæller Meek Mill, hvordan han tidligere på året ønskede at hindre Kanye Wests visit i det Hvide Hus, melder NME. Ifølge Mill selv brugte han flere timer på at tale Kanye til fornuft – dog uden succes.

Den Philadelphia-baserede rapper har tidligere selv afvist en invitation til at besøge Det Hvide Hus, da han mente, at "han (Trump, red.) ikke giver en fuck for mig eller min slags." Derfor faldt det bestemt ikke i god jord, at Kanye takkede ja til selvsamme. Mødet var angiveligt sat i stand for, at de to kunne diskutere&nbsp strafferetsreformen, hvilket ifølge Mill var fuldstændig formålsløst:


"Det var virkelig en skam. Jeg tror ikke, at han (West, red.) behandlede noget, der havde med det væsentlige ved lovreformen at gøre. Han var ikke forberedt på det, og han burde ikke have gjort det."

LÆS OGSÅ: Kanye West udskyder album igen-igen

Tidligere i år blev Mill løsladt efter at have siddet fængslet et længere stykke tid, grundet en overtrædelse af betingelserne for sin prøvetid. Af samme grund ville han føle det særligt malplaceret at sætte benene på præsidentens jord.


ANNONCE