Nyhed

VIDEOPREMIERE: Begravet under angstens tyngde

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Efter et års fravær er Lucas Berner tilbage som The Chairman med comeback-singlen "Elevator". Se den dystre og ærlige musikvideo ovenfor 

I den heftige hvirvelstrøm med albumudgivelser, radio airplay og turnéer måtte danske Lucas Berner for et års tid siden trække The Chairman-stikket grundet en alvorlig angstlidelse. Men nu er kræfterne så småt ved at være genvundet, kreativiteten blomstrer på ny, og The Chairman er tilbage med en ærlig og kompromisløs comeback-single, hvor han ønsker at give et åbenhjertigt indblik i sin egen personlige deroute. 

LÆS OGSÅ: Psykisk sygdom blandt musikere: "Man har ikke talt om, hvorfor de drikker og går i opløsning"


"Elevator" er et sfærisk elektro-nummer, hvor Berners crooner-vokal viser sit overbevisende værd. Nummeret handler om at finde balancen og om at acceptere angsten som et livsvilkår. Om at give plads og forsøge at forstå det indre uvejr – og at lære, hvornår man er nødt til at undertrykke sine allermørkeste impulser. Den tilhørende musikvideo portrætterer også hovedpersonens kamp på den indre slagmark, hvor han blandt andet begraves levende.

Dette ildevarslende udspil vil angiveligt udstikke retningen for et kommende album, der har til formål at vise og italesætte denne alvorlige indre kamp, som alt for mange mennesker i dag gennemlever. 

The Chairman udgav sidste år sit andet album, The Strange Life. Debutalbummet 2064 fik tilbage i 2016 hele fem stjerner af GAFFA og et hav af rosende ord med på vejen: "2064 er et sjældent album, der rammer lige der, hvor popmusikken overtrumfer det prætentiøse og fastholder lytterens nysgerrighed på tværs af en uforudsigelig musikalsk fortælling om jordens undergang og ensom romantik". 


LÆS OGSÅ: VIDEOPREMIERE: Ny danske gruppe går under jorden

The Chairman giver koncert på Hotel Cecil i København den 3. december i selskab med M. Rexen. 

ANNONCE