Nyhed

PREMIERE: Ny single og julekort fra Dør Nr. 13

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Dør Nr. 13 udgiver i dag singlen "Du ved" – med udgivelsen følger en julet hjemmeindspilning

"Denne her går ud til alle de enlige mødre," konstaterer Dør Nr. 13s sanger og sangskriver Lasse Storm i starten af videoen til "Du ved". Sangen er den nyeste single fra debutalbummet Verden i Flammer, der udkom tidligere på efteråret. Sangen præsenteres af kvintetten i fuld julemundering med strikkede sweatre og et lille juletræ midt i deres trange DIY-setup.

Selv udtaler bandet følgende om sangen:


– "Du ved" er en fin lille afrunding her i kølvandet på en hæsblæsende tour, der sluttede med en udsolgt koncert på Huset i København sidste lørdag. Det er vores bud på et musikalsk julekort og et kærligt tusind tak for i år. Fordi I har taget så varmt imod Verden i Flammer og for jeres vilde opbakning til vores koncerter. Vi lover at spille mange flere i 2019!

LÆS OGSÅ: Dør Nr. 13: På motorvejen med et brændende hjerte  

Dør Nr. 13 har turneret hen over efteråret med udgivelsen af Verden i Flammer. Et album, der modtog fem ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder, der roste bandets "livsnødvendighed, energi og sangmæssige kvalitet". "Her er endelig et dansk guitarband, I kan tro på. Her er endeligt et dansk guitarband, I skal tro på", lød det.


Verden i Flammer-touren fortsætter til foråret, hvor der indtil videre er annonceret følgende koncerter:

16/02 – Richter, Gladsaxe

14/03 – Nygadehuset, Aabenraa


15/03 – Huset, Esbjerg

23/03 – Tobaksgaarden, Assens

30/03 – Templet, Lyngby


06/04 – Vershuset, Næstved

13/04 – Stengade, København N

Lyt til "Du ved" her:

ANNONCE