x

Celine Dion beskyldes for satanisme

Celine Dion beskyldes for satanisme

Celine Dion har samarbejdet med børnetøjsmærket NUNUNU og udgivet sin egen kollektion ved navn CELINUNUNU, skriver Montreal Gazette. Hun satser på at lave kønsneutralt børnetøj i sort og hvidt med forskellige mønstre såsom stjerner, plus-tegn og dødningehoveder.

Dette tiltag huer ikke den amerikanske exorcist Monsignor John Esseff, som har talt om tøjkollektionen med National Catholic Register. Han påstår, at den er satanistisk, da han mener, at det at udviske kønsforskelle er djævelens værk.

– Jeg ved ikke, hvor mange køn der siges at findes nu, men der findes kun de to, som Gud har skabt. Men at sige, at der ikke er nogen kønsforskel, er satanistisk. Det her er definitivt satanistisk. Personerne bag det påvirker børn til forvirring.

Han fortsætter:

– Djævelen er en løgner, og det er enorme løgne, som bliver fortalt. Det her sker på grund af penge, og der kommer en splittelse ud af dette her – djævelens værk.

Også Sophie Durocher, skribent for Journal de Montréal, kritiserer kollektionen. Hun mener, at det er upassende at have dødningehoveder på børnetøj. Hun skriver, at hun ikke ville sætte et symbol for døden på en nyfødt. 

I forbindelse med kollektionen er der blevet udgivet en reklamevideo, hvor den canadiske sangerinde sniger sig ind på et sygehusafsnit for nyfødte, hvor spædbørn ligger opdelte i kønsstereotype blå og rosa klæder. Dion blæser noget sort diamantpulver på børnene, og de får en “makeover” med hendes nye, kønsneutrale tøj.

Dion har endnu ikke kommenteret anklagerne, men i videoen siger hun, at “retningen vil altid være deres at vælge” om børnene. På NUNUNU:s hjemmeside skriver firmaet: "inspirér dine børn til at være frie og finde deres egen individualitet gennem tøj."

Se promo-videoen her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA