Nyhed

Lisa Ekdahl giver jubilæumskoncert med lykkejul

GAFFA – 35 år i musikkens tjeneste

Synger i København og Randers

Svenske Lisa Ekdahl kan næste år fejre 25-året for sit storsælgende, selvbetitlede debutalbum, og det fejrer hun med en jubilæumsturné, hvor hun vil fremføre albummet i sin helhed sammen med udvalgte sange fra det store bagkatalog – de sidstnævnte bestemt af et lykkejul, som Ekdahl vil dreje rundt på undervejs i koncerterne. Det gør hun blandt andet ved to danske koncerter, i DR Koncerthuset 8. maj og Værket i Randers dagen efter.

Ekdahl er kendt for sin indsmigrende stemme og sin særlige blanding af pop, visesang og jazzede toner, og hun har udgivet i alt 10 album på både svensk og engelsk, senest More of the Good fra dette efterår. Debutalbummet solgte over 800.000 eksemplarer alene i Sverige, og herhjemme gav det Ekdahl et stort hit med "Vem vet". I 1996 skabte hun endnu en landeplage i selskab med Lars H.U.G. på dennes sang "Backwards".


Sangerinden og sangskriveren er en hyppig gæst på de danske scener, og i efteråret 2018 optrådte hun i DR Koncerthuset, på Posten i Odense og i Horsens Ny Teater.

Billetsalget begynder 5. december klokken 10 på henholdsvis DR Koncerthuset og Værkets hjemmesider.

LÆS OGSÅ: Den svenske sanglærke mere end bare charmerer


 

 

ANNONCE