x

VIDEOPREMIERE: Ida Red viser uskyld, brændende lidenskab og ødelæggelse


Ida Red viser sig fra ny visuel side med singlen "Talk". Se den flotte video ovenfor.

Det ville være løgn at sige, at Ida Red ikke gør sig godt i levende billeder. Tværtimod er den særdeles kameravenlige kvartet i høj grad dragende i deres nye video – i billeder såvel som på lyd. Scenen er minimalistisk og omsluttet af skiftevis blå, gule og røde farver, der hver især repræsenterer en bestemt sindsstemning: uskyld, brændende lidenskab og ødelæggelse. Venskabet skinner klart igennem det visuelle udtryk, mens gruppens fælles forkærlighed for pop tydeligt mærkes – med referencer, der fører tankerne tilbage til girlbands som Destiny's Child og Spice Girls. Ida Red har selv instrueret musikvideoen i samarbejde med fotografen Tue Blichfeldt. 

LÆS OGSÅ: PREMIERE: Ida Reds harmonier sidder lige i skabet!

Talk handler om den svære samtale, der venter, når et forhold lakker mod enden:
 
– "Talk" handler om et forhold, der har nået sit bristepunkt. Efter flere forsøg er følelserne for komplekse, alt ses i et nyt lys, og sangens hovedperson indser, at det er tid til at sige farvel. Der mangler en grundlæggende forståelse af hinanden, og det føles nyttesløst med flere forsøg på en kærlighed, der er umulig. Vi skrev "Talk" i studiet, med inspiration i hinandens liv og samtaler om det svære ved at slutte en relation, fortæller Nanna B, Nanna E, Alex og Greta i kor.

LÆS OGSÅ: Ida Red – en hyldest til fællesskabet

Landets gængse radiolyttere har uden tvivl stiftet bekendtskab med singlen "Wildflower", der lå højt placeret på airplayharten det meste af sommeren. Også singlerne "Oh Girl" og senest "Talk" har fået mange til at spidse ører og vende hovedet efter de fire piger. Og der er mere at se frem til. Til foråret drager gruppen på en tour, der både byder på akustiske og fuld-band akkompagnementer, og derudover er der både en single og ep på vej. Stay tuned!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA