x

Udgivelsesdato for Mötley Crüe-biopic annonceret

Udgivelsesdato for Mötley Crüe-biopic annonceret

Den biografiske spillefilm får Netflix-premiere den 22. marts

The Dirt er navnet på Mötley Crües kommende biopic med samme navn som selvbiografien. Nyheden om filmens udgivelsesdato kommer fra bandets frontmand Vince Neil, der skrev et tydeligt begejstret opslag på sin Twitter-profil i går:

"Wow!!! Har lige forladt Netflix' kontor. Lige set The Dirt-filmen!! Fuckin awesome!! Glæder mig til, at alle kan se den! Udgives 22. marts!! Yea!!!".

Datoen er bekræftet af Netflix, som har haft projektet på arbejdsbænken siden 2006. Fem år tidligere, i 2001, udkom Mötley Crües selvbiografi The Dirt: Confessions of the World's Most Notorious Rock Band, der ikke lægger fingre imellem det legendariske bands heftige op- og nedture. Det er denne bog, som er udgangspunktet for den kommende biopic.

LÆS OGSÅ: Mötley Crüe: Tromme-stunt gik galt

I filmen portrætteres Neil af skuespilleren Daniel Webber, mens rapperen Machine Gun Kelly spiller bandets trommeslager Tommy Lee. Douglas Booth spiller bassist og sangskriver Nikki Sixx, mens Iwan Rheon fra Game of Thrones spiller guitarist Mick Mars.

Mötley Crüe har ikke udsendt musik siden 2008, men ifølge NME blev det tidligere på året annonceret, at bandet har indspillet fire nye sange til filmens soundtrack. Det skete, efter et billede af Tommy Lee og Nikki Sixx sammen i studiet blev lagt op på bandets officielle Facebook-profil. Efter en masse rygter om nye sange kunne Sixx til sidste bekræfte dem:

"Fück, kan jeg ikke bare sige det?", skrev han på Twitter. "Jeg lytter til de rå udgaver af det nye Mötley Crüe, og det føles ægte og råt. Alle spiller fantastisk, og sangene er fede. Bob Rock har sørget for lyden. Og vi har en overraskelse, der bekræfter, at vi er vanvittige".

Bandet stoppede med at turnere i 2015 og underskrev alle en aftale om aldrig at tage på tour igen. 

LÆS OGSÅ: Værdig gravsten for verdens farligste band

   


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA