x

The Lemonheads til Danmark med nyt album i ryggen

The Lemonheads til Danmark med nyt album i ryggen

Coversange er i fokus

Boston-indierockbandet The Lemonheads med den karimatiske sanger og sangskriver Evan Dando i front kommer til Danmark og giver koncert i Pumpehuset 4. marts. Inden da udgiver de deres tiende album og det første i 10 år, Varshons II, som er på gaden 8. februar.

Varshons II er ganske lige som den 10 år gamle forgænger, Varshons, et coveralbum, og blandt de sange, som Dando & Co. denne gang fortolker, er Eagles' "Take it Easy" og Lucinda Williams' "Abandoned". På forgængeren kastede de sig over så forskellige kunstnere som blandt andre Leonard Cohen, Christina Aguilera og punkrockeren GG Allin – og fik en fin anmeldelse i GAFFA.

LÆS OGSÅ: Der er stadig håb for Dando

Evan Dando er dog også selv en glimrende sangskriver, og vi må håbe på, at han og bandet også fremfører egne sange som eksempelvis "It's a Shame About Ray", "It's About Time" og "Big Gay Heart" fra gruppens kommercielle storhedstid i start- og midt-90'erne. Her brød de igennem nogenlunde samtidig med grungebølgen, selvom bandets musik var lidt for blød til at kunne blive kaldt grunge.

The Lemonheads har ikke spillet i Danmark siden 2012, hvor de gav koncert på KB18 i København, mens Evan Dando optrådte som solist på Atlas i Aarhus og Loppen i København i 2015.

Billetsalget til koncerten begynder fredag den 7. december via Ticketmaster.dk.

Varm op med Leonard Cohen-klassikeren "Hey, That's No Way to Die" featuring Liv Tyler:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA