x

Hans Zimmers filmmusik kommer til Danmark

Hans Zimmers filmmusik kommer til Danmark

"The World of Hans Zimmer" kommer til Jyske Bank Box, hvor Zimmers symfoniorkester spiller filmmusikkens største hits

Den tyske komponist Hans Zimmer har skabt sig et stort navn og følge inden for genren filmmusik. De bjergtagende soundtracks er ofte dybt integreret i filmene, og torsdag den 14. november 2019 har du mulighed for at opleve symfonierne live, når Zimmers symfoniorkester spiller de prisvindende soundtracks live fra scenen i Jyske Bank Boxen i Herning.  

Zimmer er kendt som lidt af en rockstjerne inden for sit felt og har skabt musikken til prisbelønnede film som Gladiator, Rain Man, The Dark Knight-trilogien, The Last Samurai, 12 Years a Slave, Inception, Interstellar, Disneys Løvernes Konge og mange flere. Til genindspilningen af Løvernes Konge i 2019 er det endnu engang Zimmer, der skaber musikken.

LÆS OGSÅ: Hans Zimmer står for musikken bag Planet Earth II - Live In Concert, som kommer til Danmark

Når symfoniorkestret indtager Boxen med showet "The World of Hans Zimmer - a symphonic celebration", kan publikum forvente et potpourri af de største filmklassikere, arrangeret til netop dette liveshow. Symfoniorkestret bliver dirigeret af Gavin Greenaway, som Zimmer selv fortæller, at "han stoler mere på, end han stoler på sig selv".

Musikkens understøttes af udvalgte visuals på en storskærm, der giver en holistisk oplevelse. Det hele er formet og udvalgt af Hans Zimmer, og det er tydeligt, at han har orkestreret hele showet – selvom han ikke selv står på scenen.

I 2017 spillede Hans Zimmers orkester i Forum i København – dengang var Zimmer dog selv med.

LÆS OGSÅ: Halvtomme tønder i fyldt Forum

Billetsalget starter mandag den 10. december, og billetter kan findes HER


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA