x

Springsteen afviser 2019-tour

Springsteen afviser 2019-tour

Efter flere rygter om en 2019-tour for Bruce Springsteen og The E Street Band har Bossen taget til tasterne

I et utvetydigt Twitter-opslag afviser Springsteen, at det nye år skulle byde på en turné med hans faste band, The E Street Band. "For lige at opklare nogle rygter herovre fra E Street," skriver han indledningsvis i opslaget og fortsætter:

"Selvom vi håber på at vende tilbage til jer snarligt, vil The E Street Band ikke turnere i 2019. Før jeg vender tilbage til mit day job, vil året blive fyldt med en pause efter vores Broadway-koncerter og diverse indspilningsprojekter, jeg arbejder på."

Den 69-årige rocklegende afslutter opslaget med at sende kærlighed ud til sine fans med ønsker om "Happy Holidays". 

LÆS OGSÅ: Bossen begaver menigheden med selvbiografiens svar på den Store Amerikanske Roman

Årsagen til at Springsteen melder (anti)nyheden så klart ud, skyldes en udtalelse i et nyligt interview med The Sunday Times, hvor han nævnte, at han snart ville vende tilbage til sit day job – altså turnere med The E Street Band. Snart blev imidlertid forstået som om, at han ville turnere i det nye år, og rygtet blev hurtigt spredt. 

Selvom E Street-guitarist Stevie Van Zandt forsøgte at mane rygterne ned på Twitter – "Det er en fejlfortolkning. I dette øjeblik er der ingen planer for at E Street Band skal turnere i 2019" – måtte The Boss på banen for at melde klart ud, at fans ikke skal få forhåbningerne op for en tour i næste år.

LÆS OGSÅ: Bruce Springsteens Broadway-show kommer på Netflix

Den 15. december afslutter Springsteen sit faste solokoncert-spot på Broadway, som har kørt fem dage om ugen siden 12. oktober 2017, og dagen efter får film-versionen ved navn Springsteen on Broadway sin Netflix-premiere. Den 14. december udkommer et livealbum fra koncertrækken, hvor Springsteen også har fortalt anekdoter, og hvor hans kone, Patti Scialfa, har været gæstevokalist på to numre.

Bruce Springsteen udsendte sit seneste album High Hopes tilbage i 2014 som det 18'ende i rækken. I et interview med Variety i 2016 løftede Springsteen sløret en smule for det næste solo-album, som muligvis er det, han hentyder til som "diverse indspilningsprojekter" i sit Twitter-opslag. Albummet har endnu ikke fået en udgivelsesdato.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA