Nyhed

Break-up-bandet Witchrot: "Vores trommeslager er ikke død alligevel"

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Det canadiske metalband Witchrot trak sidste måned overskrifter med et bizart break-up-opslag. Nu afslører bandet, at deres trommeslager alligevel ikke døde.

I november kunne vi bringe nyheden om den måske mærkeligste erklæring om et band break-up nogensinde, hvor bandet Witchrot på dramatisk vis gik hver til sit. Som forsangeren Peter Turik skrev i et Facebook-opslag var det blandt andet fordi, "vores guitarist har kneppet min kæreste igennem næsten 7 år". Og som han tilføjede til sidst: "... Og desuden er vores trommeslager død".

Især den sidste, henkastede kommentar om trommeslagerens død fik det ukendte bands break-up til at eksplodere på de sociale medier. Det viser sig nu, at den enorme opmærksomhed har fået Witchrot til at blive sammen og udnytte den massive omtale til deres fordel. Sådan skriver NME. Som Turik selv forklarer til Alternative Press:


"Jeg har besluttet at fortsætte bandet for fuld kraft med Lea på vokal. Vi vil bruge opmærksomheden til vores fulde potentiale. Vi har booket studie-tid og har besluttet at rekruttere nogle venner til at spille Lee's Palace den 28. december. Nu har vi store planer om at tage på turné i den nærmeste fremtid.".

LÆS OGSÅ: To måneder efter nationalskjaldens død: Kjukken går i opløsning

Turik forklarer desuden, at trommeslageren ikke døde alligevel. Han forlod derimod bandet i ugerne før det omtalte Facebook-opslag. "Han sagde, 'Sig, jeg døde, folk er pisseligeglade...' Det var de tydeligvis ikke," fortæller Peter Turik.


Sidste måned reagerede medier og musikfans på opslaget, hvor nogle sammenlignede bandet med kultfilmen Spinal Tap, andre erklærede sig øjeblikkeligt fans, mens nogle udtrykte stor forargelse over den manglende empati for den afdøde trommeslager.

Se det oprindelige break-up-opslag her:


ANNONCE