x

Christopher overrasker brud med kærlighedssang

Christopher overrasker brud med kærlighedssang

Den danske popstjerne Christopher har netop udgivet to singler i samarbejde med Spotify og deres Spotify Singles-koncept. I oktober tog Christopher – som det andet danske act i rækken – til Spotifys studier i Stockholm, for at indspille en ny version af sin seneste single “Irony” samt en unik fortolkning af en hvilken som helst anden sang. Ud af to intensive dage i studiet kom en smuk nedskaleret version af “Irony” og en dansk fortolkning af dette års superhit fra Bazzi; “Mine”.

I forbindelse med udgivelsen overraskede Christopher et brudepar, der skulle vies på Københavns Rådhus og sang “Min” for bruden Nadia.  Hun har efterfølgende udtalt på sin blog:  

Det var først, da Mikkel (brudgom, red) hviskede: 'Jeg har en lille overraskelse til dig. Vend dig om', at det gik op for mig, at Christopher havde sneget sig ind i lokalet og stod lige bag mig med åbne arme. Få sekunder efter begyndte han at synge 'Min', og jeg tænkte, 'WTF sker der her!

Den fine video kan ses her:

Om Bazzi-coveret fortæller Christopher. “Det var så svært skulle vælge cover-sangen – især når du kan vælge mellem ALT musik i hele verden. Men jeg har lyttet til Bazzis “Mine” lige siden den kom ud, og pludselig kom de første linjer i sangen til mig – men på dansk! Derefter var der ingen tvivl om, at jeg skulle forsøge at lave en dansk “Min”. På Bazzi–coveret var det utrolig vigtigt for mig, at jeg lavede min egen fortolking, samtidig med, at jeg forblev tro med originalen. Det var super uvant for mig at synge og skrive på dansk, men jeg er virkelig glad for, hvordan resultatet er blevet! 

Udover “Min” indspillede Christopher en ny version af “Irony”, som på én gang føles mere bar og sårbar, men som løftes af et smukt kor.

Begge singler kan høres her:  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA