Nephew annoncerer intime warm up-koncerter

Nephew annoncerer intime warm up-koncerter

Nephew varmer op til kommende arena-tour med koncerter i Gjethuset i Frederiksværk og Portalen i Greve.

Når Newphew drager ud i landet til forårets omfattende arenatour, er det med udsolgte sale hele vejen rundt. Der er derfor nok at leve op til. Og for at være i absolut topform, har bandet nu besluttet at varme op med to koncerter i mere intime rammer. Modsat den kommende arenatour, er der altså skruet ned for både skærm- og lysproduktion, mens musikken er den samme. Så hvis man har lyst til at opleve bandet på tæt hold, er det nu, man skal bide sig fast.

LÆS OGSÅ: Tre nye navne til Smukfest

Bandet har prydet utallige koncertplakater herhjemme i snart to årtier og er da også ofte blevet hædret som et af kongeriets allerstørste livenavne – en titel, de igen fik bekræftet til efterårets to veludførte koncerter i Royal Arena og Jyske Bank Boxen. For nylig annoncerede bandet en lang række sommerkoncerter, som blandt andet får dem forbi Bøgescenen på Smukfest.

Der er altså høj produktivitet i Nephew-lejren, hvis næste trick sjældent er til at forudse. I 2017 kunne de byde velkommen til det nye medlem Marie Højlund, og i september landede albummet Ring—i—Ring, som fik noget lunkne anmeldelser. Alligevel kravlede det til tops som nummer 1 på hitlisten.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Båret af den gamle Nephew-skat

Warm-up koncerterne er følgende:

23. februar: Gjethuset, Frederiksværk

24. februar: Portalen, Greve

Billetsalget går i gang den 11. december klokken 10:00


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA