Nyhed

KarriereKanonen udvides

P3 har udvalgt 50 bands, der de næste uger vil blive præsenteret på nettet

Der er blevet oploadet mere end 1800 bidrag til KarriereKanonen 2008, men i modsætning til tidligere år vil der blive profileret langt flere end de sædvanlige seks navne.

Denne gang har man i stedet tænkt sig at præsentere 50 navne fordelt på fem uger og give brugerne af DR.dk mulighed for at downloade sangene og kommentere dem.

Første hold er allerede blevet lagt på Danmarks Radios webside, hvor man finder navne som Xenia (billedet), Don't Go To New York, Riffelsyndikatet, Song To The Siren og Tenderloud, der alle har stillet en sang til rådighed, der kan få både karakterer og kommentarer med på vejen.


I modsætning til tidligere år har der denne gang ikke været krav til, hvilket sprog sangene skal synges på, og man må også gerne have udgivet musik tidligere. Det er P3's playliste-udvalg, der finder de allerbedste bidrag, og hvis man kommer igennem nåleøjet - og det er der højest fire bands eller solister der gør - så vinder man først og fremmest rotation på P3, hvilket vil sige, at nummeret spilles flere gange om ugen i flere uger.

Vinderne bliver også eksponeret gennem interviews, særlige band-profiler på dr.dk/kanon og meget andet. Alt dette foregår i sidste halvår af 2008.


Hør de ti kandidater på DR.dk

ANNONCE