x

Band of Horses til Danmark

Band of Horses til Danmark

Musikhuset Aarhus offentliggør, at det amerikanske indierockband Band of Horses indtager Musikhusparkens amfiscene til juli

Nyheden kommer kort efter offentliggørelsen af verdensstjernen Patti Smith, som også spiller på amfiscenen foran Musikhuset Aarhus. Nu kan de glæde publikum med dobbelt-op på store koncertoplevelser, når Band of Horses indtager samme scene. Det sker den 2. juli 2019, og det glæder Musikhuset Aarhus.

– Vi er glade og stolte over at præsentere endnu et verdensnavn i smukke rammer i hjertet af Aarhus. Band of Horses har vist sig langtidsholdbare, og deres fantastiske rock er oplagt til en scene som Musikhusparkens, udtaler Musikhusets kunstneriske chef, Mette Kier.

LÆS OGSÅ: Følsomme Seattle-rockere endelig tilbage

Band of Horses brød igennem med debutalbummet Everything All The Time fra 2006 med kæmpehittet "The Funeral". GAFFA kvitterede med topkarakter og bød rockbandet fra Seattle med Ben Bridwells følsomme vokal i front hjerteligt velkommen. Succesen fortsatte med opfølgeren Cease to Begin, der udkom året efter, og siden har bandet formået at nytænke deres på samme tid skrøbelige og kraftfulde rockunivers.

Rockbandet er med andre ord stadig i topform, og publikum kan se frem til en koncert med både nye og gamle sange fra det store bagkatalog. I år har bandet blandt andet udgivet en ny udgave af kæmpehittet "No One's Gonna Love You More Than I Do" med den spanske titel "Nadie Te Va A Amar Como Yo". Sangen var en støttesang til ofrene i et jordskælv i Mexico, hvor alt overskuddet fra sangen gik til. 

LÆS OGSÅ: Band of Horses mister to medlemmer

Billetsalg starter i morgen, torsdag den 13. december klokken 10.00 via dette link.

Varm op med Band of Horses' cover af Nick Cave-klassikeren "Into My Arms" her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA