x

Rock for Hjemløse søger økonomisk opbakning

Rock for Hjemløse søger økonomisk opbakning

Vesterbro-parret bag Rock for Hjemløse-koncerten den 5. januar søger donationer fra københavnerne gennem en ny form for crowdfunding

Det er ejendomsmægler Camilla Lindhard og musikermanden Søren Andersen, der har stablet rockkoncerten til fordel for hjemløse på benene. Parret søger nu økonomisk opbakning for, at lignende tiltag kan indføres.

– Vores håb er at kunne afholde en koncert hvert år og hvert år have mulighed for at støtte med vores midler bedst muligt, så et nyt sted får penge hvert år. Vi vil gøre en forskel så mange steder som muligt, men det kræver opbakning fra lokalsamfundet, siger Camilla Lindhard.

LÆS OGSÅ: Støttekoncert for økonomisk trængte børnefamilier

Formålet med den nye form for crowdfunding er netop at hjælpe lokale ildsjæle som Camilla Lindhard og Søren Andersen. Spar Nord står bag den ny form for crowdfunding, der lægger vægt på lokalsamfund.

– Vi får rigtigt mange ansøgninger om donationer til projekter, men vi kan desværre ikke opfylde dem allesammen, udtaler Jan Kjær, der direktør for Spar Nord København. - Med crowdfundingen her giver vi i stedet indbyggerne i lokalområdet mulighed for at støtte op om velgørenhedsprojekter i området. Jeg håber, at folk på Vesterbro vil støtte op om Rock for hjemløse, for det er virkelig en god sag.

Alle kan indsende et projekt til crowdfunding-siden her. Spar Nord donerer selv 30.000 kroner til Camilla Lindhards projekt, og i alt håber hun på at indsamle 70.000. Man kan donere penge HER.

LÆS OGSÅ: Her er de mest googlede musikere i 2018

Hele overskuddet fra støttekoncerten Rock for Hjemløse går ubeskåret til hjemløse doneres via projektet Hellebroen, som både er et værested for unge hjemløse, et væksthus og en forening, der drives af frivillige. Om sit projekt udtaler ildsjælen Camilla Lindhard følgende:

– Der findes så mange indsamlinger til forskellige velgørende sager, og det er jo fantastisk. Men jeg har altid tænkt, at vi glemmer de hjemløse. Jeg håber, at folk vil være med til at bakke op om dem i det her projekt, for ingen fortjener at fryse på gaden i Danmark. 

Rockkoncerten finder sted lørdag den 5. januar 2019, indtil videre med følgende artister: Jesper Binzer, Johan Olsen, Sanne Salomonsen, Allan Olsen, Søren Sko, Electric Guitars som husorkester og Simon Jul som konferencier. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA