x

VIDEOPREMIERE: Juletræt Binzer ude med julesingle


Jesper Binzer har altid haft det svært med julen – det er der kommet et julenummer ud af

– Jul, det er sgu ikke altid cool, det er fandeme hårdt. Man kan ikke bare sige "1-2-3 værsgo og HYG", fortæller Jesper Binzer. Han har nu forsøgt at skrive sig ud af sit lettere traumatiske forhold til højtiden med julesangen "One Day of Peace".

I sangen sætter han ord (og musik og bjælder) på noget, mange nok kan nikke genkendende til. At juletiden er en tid hvor vi anstrenger os hårdt for at slappe af og nyde samværet – en søgen efter et pusterum. Binzer orker ikke forbrugsfesten og julens insisterende budskab om at hygge sig. "It's Christmas and all I want is one day of peace," som han synger med sin karakteristiske rockstemme akkompagneret af den akustiske guitar.

LÆS OGSÅ: Interview med albumaktuelle Jesper Binzer: "Jeg er altid bange" 

I sangens video følger vi en fortvivlet Binzer, fanget midt i juletidens epicenter: gågaden. I stress, støj og menneskemylder bevæger hans sig rastløst rundt i den julebelyste gade med sit stille budskab om fred. Uanset hvor urealistisk det er, vil han prøve at komme ud af dette "money-making wheel", som Binzer blandt andet kalder højtiden. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA