if(navigator.userAgent.match(/MSIE|Internet Explorer/i)||navigator.userAgent.match(/Trident\/7\..*?rv:11/i)){ } else{ } Cannibal Corpse udtaler sig om guitarist sigtet for angreb på betjent

Nyhed

Cannibal Corpse udtaler sig om guitarist sigtet for angreb på betjent

GAFFA – 35 år i musikkens tjeneste

"Vi ønsker kun det bedste for vores bror og kollega, Pat"

Det amerikanske dødsmetalband Cannibal Corpse har nu udtalt sig om deres guitarist Pat O'Brien, som tidligere på måneden blev anholdt efter at have brudt ind i et hus i Northdale, Florida, væltet en beboer i huset og løbet frem mod en politibetjent med en kniv, samtidig med at hans hjem i nærheden blev ramt af en eksplosionsagtig brand. Ifølge et øjenvidne hallucinerede han og talte om dommedag. O'Brien er nu sigtet for voldeligt indbrud og angreb på tjenestemand i funktion med et dødeligt våben (politibetjenten kom dog ikke til skade), men løsladt efter at have betalt 50.000 dollar i kaution.

LÆS OGSÅ: Metalguitarist angriber politi med kniv, mens hans hus eksploderer


Cannibal Corpse skriver på Facebook: "Som band og som individer ønsker vi kun det bedste for vores bror og kollega, Pat. Mens vi ikke kan komme med mere information om hændelsen, vil vi ønske, at alle ved, at Pat får den hjælp, han har behov for, og er glad for kærligheden og støtten fra Cannibal Corpse-fans over hele verden."

"Pat er for tiden sammen med familie og venner og glæder sig til at vende rask tilbage på et tidspunkt. For alle, der skulle undre sig, vil alle Cannibal Corpse-koncerter blive afholdt som planlagt, og alle koncerter vil blive spillet."

Cannibal Corpse indleder en amerikansk turné med dødsmetalkollegerne Morbid Angel i San Antonio, Texas den 17. februar, og de skal også varme op på Slayers afskedsturné i maj.

 

ANNONCE