x

Beck overrasker med nyt album

Beck overrasker med nyt album

Beck udsendte i efteråret 2006 albummet "The Information", men trods turnéaktivitet og udgivelsen af singlen "Timebomb" sidste år, der ikke er på omtalte plade, så har han alligevel haft tid til at arbejde på nyt.

Som det er så moderne, har Beck slået pjalterne sammen med produceren Danger Mouse, og sammen har de nu færdiggjort et album, der endnu ikke har fået en titel.

Normalt kan den slags plader jo gerne ligge hos et pladeselskab i mange måneder, mens der bliver udviklet en salgsstrategi og lavet videoer, men det bliver ikke tilfældet her.

Ganske som The Raconteurs gjorde det tidligere på året, har Beck tænkte sig at udsende pladen så hurtigt som muligt og nærmest uden varsel.

Det betyder ifølge MTV, at det kommende album vil blive udsendt inden for de nærmeste seks uger, hvilket betyder, at det formodentlig ligger klar i begyndelsen af juni.

Naturligt nok er der ikke kommet så mange detaljer ud om udgivelsen, men det skulle dog ligge fast, at Beck får hjælp af Chan "Cat Power" Marshall på i hvert fald et nummer på pladen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA