x

Lars H.U.G. klar med livevideo fra Nørreport Station – film på vej

Lars H.U.G. klar med livevideo fra Nørreport Station – film på vej

Koncertfilm på vej i 2019

For to år siden erklærede Lars H.U.G., at han ville indstille sin musikkarriere, men i december har han været aktiv på sin Facebook-side med en musikalsk julekalender, og 12. december overraskede han forbipasserende ved at give et livenummer på Nørreport Station, nemlig Bob Dylan-klassikeren "Knockin' on Heaven's Door" med to unge musikere, trommeslageren Søren Kruse og guitaristen Magnus Mortensen. Søren Kruse spiller til dagligt i rockbandet Neon Kytes og Magnus Mortensen i festbandet Lolland/Falster.

Lars H.U.G. kendte dem ikke i forvejen, men så dem spille "Knockin' on Heaven's Door" på Nørreport Station og joinede dem straks. H.U.G. var i selskab med videofotografen Niklas Konoy Mortensen, der for tiden er ved at klippe en film fra H.U.G.'s sidste koncert i Vega i 2016, og Mortensen filmede straks begivenheden.

Nu har H.U.G. offentliggjort en video fra sin Nørreport-optræden, og den kan du se nedenfor.

LÆS OGSÅ: Lars H.U.G. indstiller karrieren: – Jeg stopper på toppen

På Facebook skriver Lars H.U.G.:

For dem, der er i tvivl: "Var Lars ikke stoppet med at tournere for at hellige sig sangskriveriet & M(L)alleriet?" Jo – men dette var undtagelsen der bekræftede. Rigtig godt nytår!

Juleaftensdag offentliggjorde H.U.G. i sin julekalender også en livevideo fra sin sidste koncert i Vega i 2016, og det fremgik i kommentarfeltet, at hele koncerten kommer som film i 2019. 

LÆS OGSÅ: Lars H.U.G. laver musikalsk julekalender

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA