x

Nik & Jay skyder året i gang med ny single – masser af musik på vej

Nik & Jay skyder året i gang med ny single – masser af musik på vej

Nik & Jay skyder det nye år i gang med den første af i alt 12 udgivelser. "Længe leve drømmene" er ude nu, og singlen vil blive fulgt op med nyt materiale fra Nik & Jay hver den 1. i måneden i hele 2019. Hør sangen nedenfor.

"Længe leve drømmene" udkom, da klokken slog 12 på Rådhusklokkerne den 1. januar 2019, og den vil blive fulgt af nyt materiale den første i hver måned hele året. Sangen er et manifest om, at man altid bør gå sine egne veje og gå målrettet efter at nå sine drømme.

Siden debutsinglen "Nik & Jay" tilbage i 2002 har makkerparret leveret hit på hit til dansegulve, lejrbål og mange andre lokaliteter og situationer, og i 2011 modtog de IFPIs Ærespris ved Danish Music Awards som de hidtil yngste kunstnere. De har udgivet fem album, senest United i 2013, og siden da har de udsendt en stribe singler og bliver altså ved med det i 2019.

I sensommeren 2019 gæster drengene Danmarks tre største byer: Scandinavian Congress Center i Aarhus den 30. august, Odenses Odeon den 31. august og tre gange i Københavns K.B. Hallen den 4., 6. og 7. september, hvoraf de to sidste dage i K.B. Hallen er udsolgt.

Om drengenes optræden på sidste sommers NorthSide Festival skrev GAFFAs anmelder blandt andet følgende ord: ”Men lave en fest, det kan Nik & Jay altså, og undertegnede har aldrig kunnet andet end at holde af deres larger-than-janteloven-attitude og skamløse selvmytologisering; i aften eksemplarisk udfoldet i den nyere ”Forstadsdrømme” tidligt i sættet.

LÆS OGSÅ: Northside fik sin folkefest 

Hør "Længe leve drømmene":

 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA