x

Jada er tilbage med sjælfuld og dansabel single

Jada er tilbage med sjælfuld og dansabel single

Den unge danske sangerinde, sangskriver og producer Jada er oven på et hektisk 2018 klar med en ny single, "Lonely". Hør den både sjælfulde og dansable sang nedenfor.

Jada med det borgerlige navn Emilie Molsted udsendte sidste år to singler, "Keep Cool" og "Sure", hvor især førstnævnte blev et stort hit med mere end en million streams på Spotify. Hun gav en række velanmeldte koncerter på blandt andet Spot og Roskilde Festival, men i oktober blev hun nødsaget til at trække stikket for en stund grundet stress og udskyde sine planlagte koncerter til foråret 2019. Nu er hun så tilbage – og i mellemtiden er hun blevet nomineret til to Steppeulve, og hun skal også optræde til showet på Bremen Teater 2. februar.

LÆS OGSÅ: Steppeulven er klar med årets nominerede

Om den nye single "Lonely" fortæller Jada:

“Sangen handler om at være så bange for at blive såret, at man ikke tør kaste sig ud i, hvad end man står overfor. I teksten er det i forhold til en romantisk relation, men følelsen af, at man holder sig tilbage fra at følge sit hjerte af frygt for at blive ked af det er noget, jeg kender fra mange andre situationer i livet.”

Jada kan opleves live følgende steder:

29/3: Aarhus, Radar
30:3: Odense, Posten
05/4: København, Store Vega
 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA