x

Way Up North for femte gang

Way Up North for femte gang

Når dørene går op til Way Up North-festivalen på Studenterhuset i Aalborg 16. maj, er det femte gang, festivalen inviterer til et arrangement med lokale bands.

Ved tidligere lejligheder har festivalen haft navne som Figurines, Oh No Ono, Junkyard Productions, Tone og The Blue Van på programmet, og denne gang er der 16 nye navne, der skal følge i deres fodspor.

Om navnene på programmet siger Studenterhusets kunstneriske leder Mads Mulvad Poulsen:

"Vi har sammensat musikken på de enkelte scener, sådan at det kommer til at passe sammen, og sådan, at de tre scener tilsammen giver et godt indblik i, hvad der rører sig inden for de fleste genrer. Samtidigt vil vi også gerne gøre noget for at den lokale musik kan komme videre. Det er ofte svært at trænge igennem heroppe fra, så derfor inviterer vi en række bookere fra spillesteder rundt omkring i landet, pladeselskaber, der har tradition for at turde udgive ny musik og forskellige bookingbureauer til festivalen".

Blandt navnene på festivalen finder man The Seven Mile Journey, Junkyard Productions, BoomBlastaz feat. Paulo & Cars 10 og Tone.

Way Up North afvikles på Studenterhuset i Aalborg 16. maj, og billetsalget er i gang.

Køb billet via GAFFA Billet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA