x

Red Hot Chili Peppers er for resten tilbage

Red Hot Chili Peppers er for resten tilbage

Red Hot Chili Peppers er som bekendt Roskilde-aktuelle, og tidligst til august udkommer det nye album "By The Way". "By The Way" er som sædvanlig produceret af Rick Rubin. Albummet skulle efter de første planer have været ude til juni, men de mange lag, som albummet skal indeholde tager tid, siger sanger Anthony Kiedis til mtv.com.

"Vi kunne være færdige, men det er vi ikke. Vi bliver bare ved og ved; vi har nok til at stoppe, men i stedet bliver vi ved for at komme længere. Bare fordi vi ikke stopper, kan vi ikke stoppe," udtaler Anthony Kiedis kryptisk.

"Albummet kommer til at spanke jeres røv, på en god måde," forklarer han. Om Red Hot Chili Peppers’ korte Europa-turné, der som sagt bringer dem til dyrskuepladsen i Roskilde, siger Anthony Kiedis: "Jeg regner med, at vi har lyst til at spille vores nye sange live."

Anthony Kiedis’ beskedenhed er vist det, man kalder stilhed før stormen, og mon ikke det udmønter sig i den største omgang svingen-T-shirt-over-hovedet-begivenhed til sommer?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA