x

Den homoseksuelle latin-rapper Kevin Fret skudt og dræbt

Den homoseksuelle latin-rapper Kevin Fret skudt og dræbt

Latin-trap-vokalisten blev bare 24 år

Den puertoricanske rapper Kevin Fret, der var kendt som den første åbent homoseksuelle latin-trap-kunstner, er blevet skudt og dræbt i Santurce, San Juan i Puerto Rico, skriver Billboard. Kevin Fret blev 24 år gammel.

Ifølge det lokale medie El Nuevo Dia blev Fret skudt, mens han kørte på motorcykel, og døde på sygehuset i Río Piedras.

Kevin Frets manager Eduardo Rodriguez udtaler i en pressemeddelelse:

"Kevin var en kunstnerisk sjæl, en drømmer med et stort hjerte. Hans lidenskab var musik, og han havde stadig en masse at udføre. Der er ingen ord, der kan beskrive den følelse, vi har og smerten over at vide, at en person med så mange drømme er gået bort. Vi må alle forene os i disse svære tider og bede for fred for vores elskede Puerto Rico".

LÆS OGSÅ: PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Ifølge CBS News plages den caribiske ø for tiden af en bølge af drab og vold, og drabet på Kevin Fret er det 22. siden årsskiftet.

Kunstneren, der boede i Miami, brød igennem i april 2018 med singlen "Soy Asi", hvor den tilhørende video viste hans flamboyante personlighed – se videoen nedenfor. I et interview sidste år med Paper Magazine sagde Kevin Fret, at han gjorde, hvad der passede ham, men han ville blive glad, hvis hans åbenhed kunne få andre bøsser og lesbiske til at springe ud.

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA